OBVESTILO o ponovnem odprtju Javnega razpisa o dodeljevanju finančnih sredstev za ohranjanje in razvoj kmetijstva in podeželja v občini Gornja Radgona za leto 2011

datum: 13.06.2011

kategorija: Sporočilo za javnost

OBVESTILO (PDF)

* * *

OBVESTILO

o ponovnem odprtju javnega razpisa o dodeljevanju finančnih sredstev za ohranjanje in razvoj kmetijstva in podeželja v občini Gornja Radgona za leto 2011


Občane občine Gornja Radgona obveščamo o ponovnem odprtju javnega razpisa o dodeljevanju finančnih sredstev za ohranjanje in razvoj kmetijstva in podeželja v občini Gornja Radgona za leto 2011. 

Javni razpis je bil odprt v času od 1. 4. do vključno 30. 4. 2011, in sicer z objavo na spletni strani Občine Gornja Radgona, na spletni strani javnega zavoda PORA, razvojna agencija Gornja Radgona in v lokalnem časopisu Prepih. 

Ker v tem času sredstva iz občinskega proračuna niso bila porabljena, se rok prijav na javni razpis o dodeljevanju finančnih sredstev za ohranjanje in razvoj kmetijstva in podeželja v občini Gornja Radgona v tekočem letu, podaljšuje. 

O zaprtju razpisa in porabi sredstev javnega razpisa bo podano obvestilo na spletni strani Občine Gornja Radgona in javnega zavoda PORA, razvojna agencija Gornja Radgona. 

Javni razpis o dodeljevanju finančnih sredstev za ohranjanje in razvoj kmetijstva in podeželja v občini Gornja Radgona za leto 2011 in razpisna dokumentacija sta objavljena na uradni spletni strani občine www.gor-radgona.si v sporočilni rubriki Razpisi oziroma neposredno na povezavi: http://www.gor-radgona.si/gids/sporocilo/2011040111162568/.