Vabilo na tečaj za turistične vodnike na območju občine Gornja Radgona in poziv zainteresiranim za vpis v register turističnih vodnikov turističnega območja občine Gornja Radgona

datum: 29.01.2009

kategorija: Sporočilo za javnost

Občina Gornja Radgona

in Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona – KULTPROTUR

vabita vse zainteresiraneNA TEČAJ ZA TURISTIČNE VODNIKE na območju občine Gornja Radgona za pridobitev licence – lokalni turistični vodnik za območje občine Gornja Radgona.Pogoj za vključitev na tečaj je najmanj srednješolska izobrazba in aktivno znanje vsaj enega tujega jezika. Prijave za vpis zbiramo do 28. februarja 2009. Cena usposabljanja je 100,00 €.

Sočasno vabimo vse zainteresirane, ki so si že pridobili licenco turističnega vodnika bodisi na lokalni ali na nacionalni ravni, da se vpišete v REGISTER TURISTIČNIH VODNIKOV turističnega območja občine Gornja Radgona.Vpis v Register traja 60 dni od objave tega obvestila v lokalnem časopisu Prepih. Po preteku tega roka se turistični vodniki, ki niso vpisani v Register, v skladu s 14. členom Odloka o lokalnem turističnem vodenju v občini Gornja Radgona (Uradno glasilo Občine Gornja Radgona – lokalni časopis Prepih, št. 47/2008), ne smejo več ukvarjati z dejavnostjo turističnega vodenja na območju občine Gornja Radgona.

PRIJAVNICO NA TEČAJ ZA TURISTIČNE VODNIKE in VLOGO ZA VPIS V REGISTER najdete v priponkah spodaj:
Prijavnica za tečaj za turistične vodnike (DOC)
Prijavnica za tečaj za turistične vodnike (PDF)
Vloga za vpis v register turističnih vodnikov TO OGR (DOC)
Vloga za vpis v register turističnih vodnikov TO OGR (PDF)

Izpolnjene vloge oddate v tajništvu Občine Gornja Radgona.
Vse informacije dobite na tel. številki: 02 564 89 07 ali 02 564 38 31.