Delovni obisk ministrice za notranje zadeve na Policijski upravi Murska Sobota in Policijski postaji Gornja Radgona - 10. junija 2009

datum: 10.06.2009

kategorija: Sporočilo za javnost

Delovni obisk ministrice Katarine Kresal na PU Murska Sobota Ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal in namestnica v. d. generalnega direktorja Policije mag. Tatjana Bobnar bosta v sklopu delovnih obiskov po posameznih policijskih upravah, 10. junija 2009, obiskali Policijsko upravo Murska Sobota in Policijsko postajo Gornja Radgona.

Namen delovnega obiska je seznanitev s stanjem na policijskih postajah in z delom policistk in policistov, ministrica pa bo vodstvu PU Murska Sobota predstavila aktivnosti ministrstva in policije pri izboljšanju delovnih pogojev. Ministrica Katarina Kresal bo po sestanku z vodstvom PU Murska Sobota ob 13.15 pred vhodom v stavbo na ulici Arhitekta Novaka 5 podala izjavo za javnost.

Ob 14.30 bo ministrica Katarina Kresal z županom občine Gornja Radgona Antonom Kampušem ter predstavniki Policijskega veteranskega društva Sever za Pomurje in Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Gornja Radgona položila venec pred spomenikom "Nikoli več". Ob 15. uri bo sledil delovni razgovor z županom Antonom Kampušem.