Rusko-Balkanska informacijska gospodarska agencija (RusBalkanInform)

datum: 04.04.2011

kategorija: Sporočilo za javnost

OBVESTILO (PDF)

* * *

Rusko-Balkanska informacijska gospodarska agencija (RusBalkanInform) je nekomercialno partnerstvo, ki je z namenom razvoja svojega poslovanja ustvarilo Mednarodni trgovinski informacijski portal slovenskih, ruskih in balkanskih podjetij, ki se nahaja na spletnim naslovu: www.tradeportal.si.

Glavni namen trgovinskega portala je vzpostavitev direktnih poslovnih stikov med slovenskim podjetji na medregijski ravni ter mednarodnih stikov z balkanskimi podjetji. Na omenjenem portalu se lahko registrirajo tudi podjetja iz drugih držav sveta.

Podatkovna baza ruskih, albanskih, bolgarskih, grških, makedonskih, romunskih, srbskih, slovenskih, turških in hrvaških podjetij vsebuje več kot 2 milijona podjetij, ki poslujejo v realnem gospodarskem sektorju.

V okviru portala lahko udeleženci nekomercialnega partnerstva naredijo lastno spletno stran, na kateri lahko objavijo informacije tako o svojem podjetju, storitvah in izdelkih, ki so na voljo, kot tudi potrebno predstavitveno gradivo in obrazce različnih dokumentov.

Registracija podjetij, vključno z objavljanjem vrst proizvedenih izdelkov in storitev, bo prispevala k izvedbi skupnih gospodarskih in socialnih projektov in omogočala učinkovitejšo ocenjevanje morebitnega sodelovanja, potrebnih virov in pogojev.

Informacije na portalu so prevedene v nekaj tujih jezikov. To vzpostavlja ugodno ozračje za profesionalni razvoj, razumevanje in hiter start – prve korake za osvojitev svetovnega trga.

 

Več na: www.tradeportal.si.