Dobrodelni koncert - 8. februarja 2014 v Hiši penin Frangež v Hercegovščaku pri Gornji Radgoni

datum: 05.02.2014

kategorija: Aktualni dogodki

Hiša penin Frangež vabi na dobrodelni koncert, ki bo 8. 2. 2014, ob 18.00 uri, v Hiši penin Frangež. 

DOPIS Z VABILOM ORGANIZATORJA:

Spoštovani, 

ker bi skupaj z Vami želeli obeležiti slovenski kulturni praznik, 8. 2. 2014 ob 18.00 uri v  Hiši penin Frangež, Hercegovščak 41/a pri Gornji Radgoni že drugič zapored organiziramo kulturno prireditev, ker pa bi istočasno želeli biti tudi dobrodelni in pomagati tistim ki so potrebni naše pomoči, smo oba namena združili v en dogodek. Iskreno Vas vabimo, da se pridružite. 

Osrednji gost večera bo moški pevski zbor 40 zdravnikov-ZLP s svojim repertoarjem narodnih domoljubnih pesmi, pod vodstvom dirigenta dr.Leonida Bergovec. 

Dogodek bosta dobrodelno vodili in povezovali uspešna slovenska pevka Neisha (Neža Buh) in Lidija Kos Ulčar, mag. zgodovine umetnosti in profesorica francoščine. Posebna gostja večera bosta dr.Ivan Kos, član pevskega zbora ZLP in gospa Mojca Zupančič. 

S pomočjo Centra za socialno delo Gornja Radgona smo poiskali družino ki bi ji lahko vsaj malo olajšali vsakodnevne finančne težave. Gre za šoloobveznega Uroša in očeta iz Občine Gornja Radgona za katera bomo namenili zbrana in donirana finančna sredstva, del finančnih sredstev pa bo namenjen tudi za potrebe slepih in slabovidnih iz Maribora. 

V ta namen bomo v imenu Hiše penin Frangež namenili vse dobrodelne prispevke ob vstopu, kakor tudi ves izkopiček od prodanih vin in penin. Dobrodelnosti se je pridružil tudi znani slovenski slikar Jure Cekuta, ki bo v ta namen namenil izkupiček ene svoje donirane slike. 

Sponzor prireditve je tudi Hornig kaffe (g. Andrej Zupančič). 

Vljudno vabljeni in se torej vidimo 8. 2. 2014 v Hercegovščaku 41/a pri Gornji Radgoni.

Za informacijo še koordinate naše vinske kleti: LatLng: 46.67375, 15.96278.

Veselimo se druženja z Vami. 

Z odličnim spoštovanjem, 

Hiša penin Frangež
Hercegovščak 41/a, 9250 Gornja Radgona

www.f-p.si,
facebook: https://www.facebook.com/valerija.frangez#!/frangezeva.penina
e-mail: fpgeos@siol.net

 Hiša penin Frangež-FP-Logo.jpg