Projekt »Kolesarska pot v mestu Gornja Radgona« se pričenja (rekonstrukcija Mladinske ulice in Ceste na stadion – sečnja dreves z zasaditvijo novih)

datum: 18.06.2021

kategorija: Sporočilo za javnost

 

Obvestilo o rekonstrukciji Mladinske ul. in Ceste na Stadion ter o sečnji dreves

OBVESTILO OBČANKAM IN OBČANOM

Projekt »Kolesarska pot v mestu Gornja Radgona« se pričenja

Rekonstrukcija Mladinske ulice in Ceste na stadion – sečnja dreves z zasaditvijo novih

Obveščamo vas, da Občina Gornja Radgona pričenja z rekonstrukcijo Mladinske ulice in Ceste na stadion v mestu Gornja Radgona. Rekonstrukcija se bo, v luči želje po čim manjšem motenju ustaljenega življenjskega ritma v blokovskem naselju Trate, izvajala fazno in sicer najprej v mesecu juliju 2021 z rekonstrukcijo Mladinske ulice, po zaključku sejemskih dejavnosti pa še Cesta na stadion; predvidoma v mesecu oktobru 2021.

V okviru obnove Mladinske ulice je predvidena tudi sečnja in spravilo dreves, kar se bo izvajalo konec meseca junija 2021. Za posek je predvidenih in označenih cca. 76 dotrajanih dreves, ki se bodo nadomestila z mladimi - za urbano okolje primernejšimi drevesi. Ob izvajanju del bo potrebno strogo upoštevati varnostna navodila.

Verjamemo, da boste z razumevanjem sprejeli izvedbo te, za Občino Gornja Radgona pomembne investicije, ki še kako vpliva na izboljšanje kvalitete življenja vseh občanov, predvsem pa prebivalcev predmetnega dela našega mesta.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav