Županu Občine Gornja Radgona podeljena plaketa Mestne občine Mladenovac

datum: 07.10.2022

kategorija: Sporočilo za javnost

Županu Občine Gornja Radgona podeljena plaketa Mestne občine Mladenovac

 

V času praznovanja letošnjega 27. občinskega praznika smo v Gornji Radgoni gostili delegacijo iz pobratene Mestne občine Mladenovac. Pobratenje in partnersko sodelovanje je bilo uradno vzpostavljeno že v času bivše skupščine občine Gornja Radgona leta 1974. Gre torej za prijateljstvo, ki letos traja polnih 48 let.

1. oktobra 2022 na slavnostni akademiji ob 27. prazniku Občine Gornja Radgona je predsednik Mestne občine Mladenovac g. Vladan Glišič v znak uspešnega sodelovanja in razvoja srčnih in prijateljskih odnosov, županu Občine Gornja Radgona, gospodu Stanislavu Rojku izročil Plaketo Mestne občine Mladenovac.

Predsednik Glišić je ob tej priložnosti poudaril, da je bila plaketa izročena županu Stanislavu Rojku za njegov osebni prispevek k nadaljnjemu razvoju razumevanja in sodelovanja, za vsako vrsto strokovne in svetovalne pomoči, predvsem pa za vse dobro, kar so vzpostavljeni stiki med obema občinama v preteklem obdobju doprinesli v dobrobit občanov obeh občin.

Župan Stanislav Rojko je globoko počaščen in hvaležen za prejeto plaketo, kar s ponosom deli z vsemi generacijami občanov in občank ter občinskih struktur, kateri so tkali to prijateljstvo vseh 48 let. Brez tega tkanja, danes ne bi mogli nadgrajevati in doseči tako odličnega sodelovanja in razvoja srčnih in prijateljskih odnosov kot jih imamo z našo drago pobrateno občino Mladenovac.

Plaketa bo častno izobešena v prostorih Občine Gornja Radgona.

Plaketa Mladenovac Stanko Rojko 1Plaketa Mladenovac Stanko Rojko in Vladan Glišić