OBVESTILO o izvajanju predhodnega naročanja strank ter drugih COVID-19 zaščitnih ukrepih v Občinski upravi Občine Gornja Radgona (do preklica)

datum: 29.11.2021

kategorija: Sporočilo za javnost

OBVESTILO - izvajanje predhodnega naročanja strank ter drugi COVID-19 zaščitni ukrepi v Občinski upravi Občine Gornja Radgona (do preklica)

V skladu z Odlokom o začasnih ukrepih za preprečevanje ponovnih izbruhov in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 v upravnih zadevah (Uradni list RS št. 180/21), Odlokom o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (Uradni list RS št. 174/21, 177/21) ter v skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije, Ministrstva za javno upravo in Nacionalnega inštituta za javno zdravje, zaradi preprečevanja širjenja nalezljive bolezni COVID-19, na Občini Gornja Radgona do preklica uvajamo naslednje zaščitne ukrepe:

  • Za fizično urejanje upravnih in neupravnih zadev ter za fizično vložitev vlog v Občinski upravi Občine Gornja Radgona na sedežu Občine Gornja Radgona, Partizanska cesta 13, 9250 Gornja Radgona, se morajo stranke predhodno najaviti in naročiti po telefonu na številko 02 564 38 38 (centrala) ali elektronsko na uradni elektronski naslov obcina@gor-radgona.si. Za termin pri posameznem uslužbencu, se lahko stranke naročijo tudi direktno na telefonski številki ali elektronskem naslovu posameznega uslužbenca.

Stranke se poziva, da se v čim večji meri poslužujejo komunikacije po telefonu ali elektronski pošti ter vlaganja vlog po elektronski poti s pošiljanjem na uradni elektronski naslov organa obcina@gor-radgona.si.

  • V notranjih zaprtih prostorih je obvezno nošenje ustreznih zaščitnih mask, spoštovanje primerne medosebne varnostne razdalje (najmanj 1,5 m), razkuževanje rok in preverjanje PCT pogoja (preboleli, cepljeni, testirani).
  • Zadrževanje večjega števila oseb na enem mestu v upravni zgradbi občine je prepovedano, prav tako pa tudi zbiranje večjega števila oseb pred upravno zgradbo občine.

OBVESTILO