Uspešno izveden sprejem odličnih učenk in učencev vseh osnovnih šol in glasbene šole na območju občine Gornja Radgona (12. junija 2007)

datum: 13.06.2007

kategorija: Aktualni dogodki

Anton Kampuš, župan Občine Gornja Radgona je v torek, 12.6.2007 sprejel odlične učenke in učence vseh osnovnih šol in glasbene šole na območju Občine Gornja Radgona. Na sprejem je povabil ravnatelje osnovnih šol, zaslužne učitelje in starše učencev.

Na svečanosti v Kulturnem domu Gornja Radgona je, ob krajšem kulturnem programu, v katerem so sodelovali učenci Glasbene šole Gornja Radgona, prireditev pa je vodila ga. Alenka Regoršek, župan podelil priznanja 42 učencem (27 iz OŠ Gornja Radgona, 7 iz OŠ Antona Trstenjaka Negova, 5 iz Glasbene šole in 3 iz OŠ dr. Janka Šlebingerja) in 20 učiteljem (9 iz OŠ G.Radgona, 4 iz OŠ A.Trstenjaka Negova, 5 iz Glasbene šole G.Radgona in 2 iz OŠ dr. Janka Šlebingerja).

Informacije v tej zvezi ima Vladimir Mauko – e-naslov: vladimir.mauko@gor-radgona.si , telefon: 02/564-38-17.

Učenci in učitelji so od župana prejeli priznanja in knjižno darilo s cvetom, po svečanosti pa so bili povabljeni v sosednji prostor na pogostitev (pripravil jo je TIC Gornja Radgona), tam pa so nastali tudi posnetki, ki so vidni spodaj:

Kompletna skupinska slika