Informacija o Družinskem centru za osebnostni razvoj družine – DCOR MS, v RIS Dvorcu Rakičan (Grad Rakičan)

datum: 30.06.2008

kategorija: Sporočilo za javnost

RIS RakičanRIS RakičanSpoštovani,

če imate težave doma, če mislite, da niste več kos vzgoji svojega otroka, če ste obupali nad svojim partnerjem ali se soočate s kakršnimi koli drugimi težavami ali iščete odgovore na vprašanja za katere menite, da jih ne najdete, ste morda obupali sami nad sabo? Potem je Družinski center za osebnostni razvoj družine, pravi naslov za rešitev vaših težav.

V priponki je zloženka z vsemi napotki in potrebnimi informacijami Družinskega centra za osebnostni razvoj družine – DCOR MS.

ZLOŽENKA Družinskega centra za osebnostni razvoj družine – DCOR MS (DOC)

V DCOR MS vam bodo pomagali, če imate stiske in težave na področjih:
- ODNOSOV V DRUŽINI
- ODNOSOV MED PARTNERJI
- VZGOJI
- SOCIALNI STISKI

Družinski center za osebnostni razvoj nudi psihosocialno pomoč partnerjem, staršem, otrokom, ki se v svojem življenju soočajo s kakršnimi koli težavami in zaradi svoje stiske potrebujejo podporo in pomoč strokovnjakov.

Reševanje problemov z družinsko terapijo, kot so:
- težave s komunikacijo znotraj družine, starši in otroci, otroci med seboj, razvezani starši, med seboj in v širšem okolju,
- pomoč in podpora ob življenjskih izzivih, spremembah, tragedijah (smrt družinskega člana, odvajanje od odvisnosti, prihod otroka, izguba službe, predvsem pa težave ob razvezi itd.).

Proces svetovanja bo vodil-a in usmerjal-a, strokovnjak/inja, (zdravnik, psihijater, psiholog, socialni delavec, družinski terapevt in dr. medicine)

Radi bi vas seznanili, da bodo vsak mesec (prvič že v mesecu juniju) organizirali predavanja na temo družina in družinska problematika, zato v prihodnosti spremljajte tudi njihovo spletno stran www.ris-dr.si.(Program je sofinanciran s strani Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve)Vljudno vabljeni!