OZ Rdečega križa Gornja Radgona - Odprt sklad za zbiranje denarnih sredstev – prostovoljnih prispevkov za pomoč najbolj prizadetim družinam pri sanaciji od plazu poškodovanih stanovanjskih objektov

datum: 26.04.2013

kategorija: Sporočilo za javnost

OBVESTILO OZ Rdečega križa Gornja Radgona (PDF)

* * *

Spoštovani, 

naravne nesreče so v zadnjem desetletju čedalje pogostejši pojav po vsem svetu. Tokrat je narava svojo uničljivo moč pokazala tudi na območju UE Gornja Radgona.

Obilne padavine (sneg in dež) v mesecu februarju in marcu so sprožile številne zemeljske plazove – zdrse, ki so poškodovali ceste, polja in vinograde; veliko škode so pustili tudi na gospodarskih in stanovanjskih objektih. 

Območno združenje Rdečega križa Gornja Radgona odpira sklad za zbiranje denarnih sredstev - prostovoljnih prispevkov, s katerimi bomo pomagali najbolj prizadetim družinam pri sanaciji stanovanjskih objektov in ureditvi bivalnih prostorov, ki so bili poškodovani od plazu. 

Vljudno naprošamo vse, ki ste skupaj z nami pripravljeni pomagati družinam, katere so se znašle v stiski zaradi poškodovanih stanovanjskih objektov, da namenite svoj prispevek.  

Sredstva bomo zbirali na poslovnem računu Območnega združenja Rdečega križa Gornja Radgona: TR 02341-0015035528, s sklicem na številko:

*  155 – s pripisom „Plaz Radenci“

*  156 – s pripisom „Plaz Gor. Radgona“

 

Hvaležni bomo za vsak vaš prispevek! 

Za morebitne dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo:

*  E-pošta:         

*  Telefon:          02 569 85 30
                    02 569 85 32
                     041 797 749 

                                                                                                   Silva Vračko
                                                                                                   predsednica OZRK Gornja Radgona