Obvestilo o organiziranem cepljenju proti COVID-19 - BREZ NAROČANJA dne 20.8. 2021 v KS Spodnja Ščavnica, KS Negova in KS Spodnji Ivanjci

datum: 13.08.2021

kategorija: Sporočilo za javnost

                                                                                            

OBČINA GORNJA RADGONA

ŽUPAN

https://www.gor-radgona.si

e-pošta: obcina@gor-radgona.si

 

 

Spoštovane občanke in občani,

 

pandemija covida-19 je korenito spremenila naša življenja, in cepljenje je v tem trenutku edino realno upanje, da se ne bo ponovila tudi v naslednji hladni sezoni.

V želji, da se naša družba čimprej vrne v normalen življenjski ritem, z dodatkom, da postanemo do naših zanamcev še bolj odgovorni vas pozivam, da se čimprej cepite. »Nalezimo se dobrih navad – cepimo se«.

Ker je pri odločitvi za cepljenje ključnega pomena zaupanje v varnost in učinkovitost cepiv, so morebitne vse pomembne informacije o cepljenju proti covidu-19 zbrani na posebni spletni strani www.cepimose.si 

Občina Gornja Radgona na svoji spletni strani objavi termine cepljenja proti COVID-19 brez naročanja in s katerim cepivom je možnost izbire cepljenja. Cepljenje se izvaja na sejmišču – Pomurski sejem, Cesta na stadion 2, Gornja Radgona. 

Občina in Zdravstveni dom Gornja Radgona organizirata tudi cepljenja po gasilskih domovih, in sicer v petek, 20. 8. 2021:

  • Krajevna skupnost Spodnja Ščavnica, od 14.00 – 15.30 ure;
  • Krajevna skupnost Negova, od 16.00 – 17.30 ure;
  • Krajevna skupnost Spodnji Ivanjci, od 18.00 – 19.30 ure.

 

Vse dodatne informacije kako do EU Digitalnega COVID potrdila (EU DCP) lahko dostopate preko povezave www.cepimose.si

 

S spoštovanjem,                                   

 

 

ŽUPAN

 OBČINE GORNJA RADGONA

Stanislav ROJKO l.r.