Vabilo na delavnice za prijavo na 1. javni poziv LAS Prlekija

datum: 06.09.2024

kategorija: Sporočilo za javnost

Vabilo na delavnice za prijavo na 1. javni poziv LAS Prlekija (las-prlekija.com)  

LAS Prlekija je 1. julija 2024 objavila 1. javni poziv za izbor projektov za uresničevanje ukrepov Strategije lokalnega razvoja za Lokalno akcijsko skupino Prlekija v programskem obdobju 2021–2027, ki se bodo sofinancirali iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Poziv je odprt do 30. septembra 2024, spletna aplikacija za vnos vlog na poziv pa je dosegljiva na povezavi www.drsp.e-razpisi.si.

V vsaki izmed osmih občin LAS Prlekija pripravljajo po eno delavnico, na kateri bo predstavljen javni poziv ter vnos vloge v spletno aplikacijo za prijavo na poziv. Delavnice so namenjene širši zainteresirani javnosti in bodo potekale po določenem razporedu (slika). Lahko se delavnice udeležite v kateremkoli kraju.

V Občini Gornja Radgona bo delavnica potekala dne 10. 9. 2024 ob 10.00, v sejni sobi Občine Gornja Radgona, Partizanska cesta 13, 9250 Gornja Radgona.

Prosimo vas, da se na delavnico pripravite tako, da preberete besedilo javnega poziva in pregledate razpisno dokumentacijo, ki je dostopna na spletni strani LAS: https://las-prlekija.com/sl/javni-pozivi/1-javni-poziv-eksrp.  

Pred delavnico lahko pošljete tudi že izoblikovana vprašanja, da bo predstavitev potekala bolj tekoče. Dosedanja vprašanja in odgovori so že objavljeni na spletni strani LAS: https://las-prlekija.com/.../javni.../vprasanja-in-odgovori.

Vabljeni.

Vabilo na delavnice za prijavo na 1. javni poziv LAS Prlekija