6. pravljično mesto in Zbiranje otroških igrač

datum: 17.12.2021

kategorija: Prireditve

Tudi to leto zunanje okoliščine terjajo od organizatorjev adventnih prireditev mnoge prilagoditve, bo program 6. pravljičnega mesta v Gornji Radgoni zato drugačen od značilnega tradicionalnega pred epidemijo, vsekakor pa nič manj praznično navdahnjen.

Tako Mladinski center Gornja Radgona  v torek, 14.12.2021,  začenja s tridnevno tradicionalno solidarnostno akcijo: zbiranjem otroških igrač. Na ta način bomo skupaj znova priskočili na pomoč socialno najranljivejšim družinam oz. otrokom tako, da jim vsaj malce polepšamo prihajajoče praznične dni. Zavedamo se, v kakšnih časih živimo, zato vam nikakor ni nujno potrebno nositi povsem novih igračk, vsi skupaj pa bomo seveda veseli v kolikor bodo podarjene stvari v čim bolje ohranjenem stanju. Podrobnosti na tej povezavi: MCGR.

V četrtek , 16. 12. 2021, bo ob 17. uri v Domu kulture Gornja Radgona dobrodelni večer. Glavni gostji večera, NIKI ZORJAN, se bodo na odru pridružili tudi učenci OŠ Gornja Radgona, s prazničnimi božičnimi melodijami pa bosta nastopila še Špela Novak in Boris Šemen. Zaradi covid-varnostnih ukrepov bo razpoložljivo število sedežev  ustrezno manjše. Vstopnice v predprodaji po 3 € so na voljo v TIC Gornja Radgona,  in uro pred dogodkom na blagajni v Domu kulture. Sredstva od vstopnine se bodo namenila v  dobrodelne namene, in sicer jih bo prejelo Društvo prijateljev mladine Gornja Radgona za letovanje otrok iz območja občine Gornja Radgona.

Naj je torej vsakdo izmed nas Dedek Mraz in z dobrodelno gesto ogreje srca sebi in drugim. 

MCGR zbiranje igrač 2021DK dobrodelni koncert 20211217